Regulamin, Ciasteczka, Polityka Prywatności

Przez używanie stron niniejszego serwisu wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą Polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas ciasteczek, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania serwisu.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
Nasz serwis używa ciasteczek w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.
Używając ciasteczek nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

Rodzaje używanych ciasteczek
W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

pliki cookies umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu
pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa
pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu i tworzenia statystyk Ciasteczek podmiotów trzecich.

Korzystając z serwisu możesz otrzymywać ciasteczka pochodzące od współpracujących z nami podmiotów trzecich takich jak np. Facebook i Google, a także od firm realizujących kampanie reklamowe. Więcej informacji na temat tych ciasteczek możesz znaleźć na stronach internetowych poszczególnych podmiotów trzecich.

W jaki sposób mogę zmienić ustawienia ciasteczek albo je usunąć?
Zazwyczaj przeglądarki internetowe domyślnie dopuszczają przechowywanie plików cookies w urządzeniu użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

W związku z wejściem w życie 25 maja 2019 roku, ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO) chcemy przekazać Ci kilka informacji: Przede wszystkim zależy nam na zachowaniu Twojej prywatności oraz bezpieczeństwie Twoich danych osobowych oraz informacji dotyczących Twojej aktywności w sieci, a także na zapewnieniu Ci możliwości realizowania wszystkich przysługujących Ci w związku z RODO praw.

Kto jest administratorem Twoich danych?
Administratorem Twoich danych jest Diecezja Koszalińsko-Kołobrzeska, Wydział Duszpasterski, ul. kard. Wyszyńskiego 25, 75-062 Koszalin, dalej zwana Administratorem.

Dlaczego chcemy przetwarzać Twoje dane?
Twoje imię i e-mail konieczne są do wysłania listu z naszej strony, jest to konieczne aby zapewnić bezpieczeństwo naszej stronie przed niechcianą korespondencją oraz spamem, dzięki temu na Twój mail prześlemy informację o dostarczeniu listu na naszą skrzynkę pocztową kontakt@listdoskrzatuskiejmatki.pl. Dane NIE BĘDĄ przekazywane do osób i firm trzecich.

Jakie są podstawy prawne przetwarzania Twoich danych?
Dane przetwarzane są w celu sprawdzenia poprawności e-maila, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Jakie są Twoje prawa w stosunku do danych?
Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub w czasie działania serwisu. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Z kim kontaktować się w celu realizacji swoich praw?
Naszym Inspektorem Ochrony Danych jest Mirosław Filiczkowski, adres e-mail administrator@listdoskrzatuskiejmatki.pl

Informacje dodatkowe
Twój e-mail wraz z zawartością jest umieszczony na serwerach zarządzanych przez Agencję Multimedialną f-ski.pl Anetta Filiczkowska, ul.Podmiejska 34, 75-810 Koszalin, NIP: 8392940793, serwery umieszczone są w sieci zarządzanej przez OVH SP Z O O KRS: 0000220286, NIP: 8992520556, REGON: 933029040.

Regulamin, Ciasteczka, Polityka Prywatności

Przez używanie stron niniejszego serwisu wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą Polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas ciasteczek, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania serwisu.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
Nasz serwis używa ciasteczek w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.
Używając ciasteczek nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

Rodzaje używanych ciasteczek
W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

pliki cookies umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu
pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa
pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu i tworzenia statystyk Ciasteczek podmiotów trzecich.

Korzystając z serwisu możesz otrzymywać ciasteczka pochodzące od współpracujących z nami podmiotów trzecich takich jak np. Facebook i Google, a także od firm realizujących kampanie reklamowe. Więcej informacji na temat tych ciasteczek możesz znaleźć na stronach internetowych poszczególnych podmiotów trzecich.

W jaki sposób mogę zmienić ustawienia ciasteczek albo je usunąć?
Zazwyczaj przeglądarki internetowe domyślnie dopuszczają przechowywanie plików cookies w urządzeniu użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

W związku z wejściem w życie 25 maja 2019 roku, ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO) chcemy przekazać Ci kilka informacji: Przede wszystkim zależy nam na zachowaniu Twojej prywatności oraz bezpieczeństwie Twoich danych osobowych oraz informacji dotyczących Twojej aktywności w sieci, a także na zapewnieniu Ci możliwości realizowania wszystkich przysługujących Ci w związku z RODO praw.

Kto jest administratorem Twoich danych?
Administratorem Twoich danych jest Diecezja Koszalińsko-Kołobrzeska, Wydział Duszpasterski, ul. kard. Wyszyńskiego 25, 75-062 Koszalin, dalej zwana Administratorem.

Dlaczego chcemy przetwarzać Twoje dane?
Twoje imię i e-mail konieczne są do wysłania listu z naszej strony, jest to konieczne aby zapewnić bezpieczeństwo naszej stronie przed niechcianą korespondencją oraz spamem, dzięki temu na Twój mail prześlemy informację o dostarczeniu listu na naszą skrzynkę pocztową kontakt@listdoskrzatuskiejmatki.pl. Dane NIE BĘDĄ przekazywane do osób i firm trzecich.

Jakie są podstawy prawne przetwarzania Twoich danych?
Dane przetwarzane są w celu sprawdzenia poprawności e-maila, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Jakie są Twoje prawa w stosunku do danych?
Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub w czasie działania serwisu. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Z kim kontaktować się w celu realizacji swoich praw?
Naszym Inspektorem Ochrony Danych jest Mirosław Filiczkowski, adres e-mail administrator@listdoskrzatuskiejmatki.pl

Informacje dodatkowe
Twój e-mail wraz z zawartością jest umieszczony na serwerach zarządzanych przez Agencję Multimedialną f-ski.pl Anetta Filiczkowska, ul.Podmiejska 34, 75-810 Koszalin, NIP: 8392940793, serwery umieszczone są w sieci zarządzanej przez OVH SP Z O O KRS: 0000220286, NIP: 8992520556, REGON: 933029040.

Regulamin, Ciasteczka, Polityka Prywatności

Przez używanie stron niniejszego serwisu wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą Polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas ciasteczek, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania serwisu.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
Nasz serwis używa ciasteczek w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.
Używając ciasteczek nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

Rodzaje używanych ciasteczek
W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

pliki cookies umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu
pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa
pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu i tworzenia statystyk Ciasteczek podmiotów trzecich.

Korzystając z serwisu możesz otrzymywać ciasteczka pochodzące od współpracujących z nami podmiotów trzecich takich jak np. Facebook i Google, a także od firm realizujących kampanie reklamowe. Więcej informacji na temat tych ciasteczek możesz znaleźć na stronach internetowych poszczególnych podmiotów trzecich.

W jaki sposób mogę zmienić ustawienia ciasteczek albo je usunąć?
Zazwyczaj przeglądarki internetowe domyślnie dopuszczają przechowywanie plików cookies w urządzeniu użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

W związku z wejściem w życie 25 maja 2019 roku, ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO) chcemy przekazać Ci kilka informacji: Przede wszystkim zależy nam na zachowaniu Twojej prywatności oraz bezpieczeństwie Twoich danych osobowych oraz informacji dotyczących Twojej aktywności w sieci, a także na zapewnieniu Ci możliwości realizowania wszystkich przysługujących Ci w związku z RODO praw.

Kto jest administratorem Twoich danych?
Administratorem Twoich danych jest Diecezja Koszalińsko-Kołobrzeska, Wydział Duszpasterski, ul. kard. Wyszyńskiego 25, 75-062 Koszalin, dalej zwana Administratorem.

Dlaczego chcemy przetwarzać Twoje dane?
Twoje imię i e-mail konieczne są do wysłania listu z naszej strony, jest to konieczne aby zapewnić bezpieczeństwo naszej stronie przed niechcianą korespondencją oraz spamem, dzięki temu na Twój mail prześlemy informację o dostarczeniu listu na naszą skrzynkę pocztową kontakt@listdoskrzatuskiejmatki.pl. Dane NIE BĘDĄ przekazywane do osób i firm trzecich.

Jakie są podstawy prawne przetwarzania Twoich danych?
Dane przetwarzane są w celu sprawdzenia poprawności e-maila, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Jakie są Twoje prawa w stosunku do danych?
Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub w czasie działania serwisu. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Z kim kontaktować się w celu realizacji swoich praw?
Naszym Inspektorem Ochrony Danych jest Mirosław Filiczkowski, adres e-mail administrator@listdoskrzatuskiejmatki.pl

Informacje dodatkowe
Twój e-mail wraz z zawartością jest umieszczony na serwerach zarządzanych przez Agencję Multimedialną f-ski.pl Anetta Filiczkowska, ul.Podmiejska 34, 75-810 Koszalin, NIP: 8392940793, serwery umieszczone są w sieci zarządzanej przez OVH SP Z O O KRS: 0000220286, NIP: 8992520556, REGON: 933029040.